Verhuur

Verhuur Lokalen

Wij verhuren onze lokalen aan andere jeugdverenigingen. Dit zowel voor weekends als voor kampen.

Capaciteit

Binnenruimte: 100 personen
Tentengrond: 50 personen

Beschikbare Lokalen

Jullie kunnen beschikken over een grote polyvalente zaal (220 m²) en vier slaaplokalen voor ongeveer een 20-tal personen (tijdens de kampen wordt een 5de lokaal ter beschikking gesteld).

Een gerieflijke keuken met 3 gasbranders, 8 kookplaten, oven, microgolfoven, ijskast, diepvriezer, en friteuse.

Ons lokaal beschikt over een vernieuwd (eerste ingebruikname zomer 2015) sanitair met 3 toiletten, 2 doucheruimtes met elk 3 doucheknoppen en een mindervalide toilet en douche. Een tweede sanitaire ruimte met 3 dames- en 3 herentoiletten.

Terrein

Ons lokaal is omgeven door een verhard gedeelte. Hier bevinden zich onder andere basketbalpalen, een vlaggenmast en zitbanken. Hierachter ligt er een grasplein en aan de rand van dit plein ligt een klein dennenbos.

Omgeving

Onze lokalen zijn gelegen nabij de dorpskern met vele winkels, pleinen en terrassen (1.5 km). Van het NMBS station is het slechts 5 minuten wandelen tot aan het lokaal (1.5 km). Een paar straten verder (1.2 km) ligt de sporthal met binnen- en buitenzwembad. Willen jullie echter een dagtocht maken. Dan is het Provinciaal Domein ‘Het Zilvermeer’ (10km) een echte aanrader.

Prijzen

Weekend: 3,5 euro per persoon per nacht met een minimum van 210 euro per weekend (minimum 30 betalende personen), exclusief afval en energiekosten.
Kamp: 4,5 euro per persoon per nacht (minimum 60 betalende personen), exclusief afval en energiekosten.

Kalender

Neem contact op


Tinne Vandepol

Martelarenstraat 157a, 2400 Mol, Belgium


verhuur.chirosprankel@hotmail.com