ZONDAGACTIVITEITEN

Elke zondag zijn er activiteiten van 14 tot 17 uur. Deze activiteiten worden in verschillende leeftijdscategorieën georganiseerd.
De petoeten:
De jongsten zijn welkom bij de petoeten (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden zich in heks. Ze trekken al eens op tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

De Speelclub:
De 8-10 jarigen zijn de petoeten ontgroeid en komen bij de speelclub. Ze houden van een griezelspel, halen al eens kattekwaad uit, zetten het dorp op stelten en laten horen hoe luid ze kunnen zingen. Na een jaar vol spanning en spel mogen zij nu ook 10 dagen mee op kamp gaan.

Rakwi:
De 10-12 jarigen worden bij de rakwileiding verwacht om samen het aapje uit te hangen, of om de gekste creaturen in klei te maken. Ze ravotten zich doorgaans te pletter, trekken er al eens op uit met de fiets, en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. In het geniep lachen en moppen tappen.

Tito:
De tito’s (12-14 jaar) maken al eens een daguitstap met de fiets of met de trein om in één of andere stad een spel te doen. Pleinspelen vinden ze ook best leuk, vooral wanneer er wat tactiek aan te pas komt. Soms doen ze om ter gekst! Het is een leuke bende, altijd in de weer om nieuwe dingen te ontdekken!

Keti:
De keti’s (14 -16 jaar) een koppig eigenwijze bende met een eigen mening! De ene zondag zijn ze superactief en de week daarna kunnen ze zo passief zijn. Vlotten bouwen, muurklimmen, een holbewonerdag, dropping, nacht-spel,… Uiteraard houden ze van kletsen over koetjes en kalfjes, maar ook andere dingen boeien hen enorm.